Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνεχίζονται στη Λαμία οι Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή της Στερεάς Ελλάδας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συμμετέχουν ενεργά στη θεματική ημερίδα καινοτομίας με τίτλο,
Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή της Στερεάς Ελλάδας
η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και με ώρα προσέλευσης 11:30 στο ΚΕΚ Αριάδνη, Λεωφ. Δημοκρατίας 52 στη Λαμία. Η ημερίδα αυτή έχει σαν βασικό στόχο την ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα από την καταγραφή των αναγκών, των προκλήσεων και των ιδεών του παραγωγικού μας δυναμικού, και τη διασύνδεση αυτών με την επιστημονική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η εν λόγω ημερίδα θα εμβαθύνει στους κλάδους φιστικιού, καρυδιού, αμυγδάλου, οσπρίων, και γαλακτοκομικών. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα χρειαστεί να αποστείλουν email στο info@agrifoodcentralgreece.gr δηλώνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Τηλέφωνο
3. Email
4. Επωνυμία Φορέα (επιχείρηση, δημόσιος φορέας, συνεταιρισμός κλπ.)
5. Θεματική συνεδρία επιλογής
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χάρης Κουρούκλης, τηλ. 2221353542.


Δεν υπάρχουν σχόλια: