Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

«Αν ο αγροτικός τομέας συνεργαστεί με τον τουρισμό μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο μπορεί να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα» το συμπέρασμα της ημερίδας «Διασύνδεση του Πρωτογενή με τον Τριτογενή Τομέα»



Ο τουρισμός μπορεί να γίνει ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και η διασύνδεσή του με την τοπική γαστρονομία και τον πολιτισμό, μπορεί να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και την ταξιδιωτική εμπειρία, και να ενισχύσει την εικόνα της Ελλάδας ως ακόμα σημαντικότερο τουριστικό προορισμό.

Αν ο αγροτικός τομέας συνεργαστεί με τον τουρισμό μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο μπορεί να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο τουρισμός λειτουργώντας σε συνέργεια με τον πρωτογενή τομέα μπορεί να φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.


Στο πλαίσιο αυτό, η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, σε συνεργασία με τον Τομέα Τουρισμού και τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, διοργάνωσε Ημερίδα επικεντρωμένη στην «Διασύνδεση του Πρωτογενή με τον Τριτογενή Τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: