Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Όταν στον Ορχομενό, η αγάπη έστησε το δικό της μοναδικό χορό!!!

Από τα Κύθηρα έως την Σκύρο, κι` από τον Έβρο έως την Κρήτη, η αγάπη έστησε χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, τον δικό της, μοναδικό χορό, μέσα από μια καλοδουλεμένη μουσικοχορευτική παράσταση που έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Άσκηση, Ψυχαγωγία, Υγεία της πόλης μας, μαζί με τα φιλοξενούμενα συγκροτήματα, την χορευτική ομάδα Δήμου Σκύρου και Σ.Σ.Ο.Π.Π.Α. και του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μαζίου «Κισσούσα», με χοροδιδασκάλους τους κκ. Μαρία Κραβαρίτη, Γιώργο Γεωργούδη και Θανάση Γαζή αντίστοιχα. Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί! 


Χορευτές, όλων των ηλικιών, απέδωσαν χαρακτηριστικούς χορούς, τους οποίους απόλαυσε το κοινό,  που είχε γεμίσει την αίθουσα και ταξίδεψε μαζί τους στις θάλασσες της αγάπης. Την εκδήλωση – που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Ορχομενού- παρουσίασε με κείμενά της η κα Έφη Τζαβάρα, ενώ μαζί τους ήταν  - μεταξύ άλλων – και η Ορχομένια μουσικός και πιανίστρια κα Μαρία Σανιδά, υπεύθυνη των χορωδιών του Συλλόγου. 








































Η καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ήταν 
συνολικά της κας Μαρίας Κραβαρίτη και μπράβο της !

Στο τέλος, οικοδεσπότες και φιλοξενούμενοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με το μέλος του ΔΣ κ. Βασίλειο Καράλα να ευχαριστεί όλους και τον καθένα χωριστά για την παρουσία τους και το θερμό τους χειροκρότημα. 




Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: