Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Άψογη διοργάνωση, εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ μεγάλη πρόκριση όλων των αθλητριών του ΓΑΣ Λιβαδειάς στον 1ο Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής




Άψογη διοργάνωση, εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ μεγάλη πρόκριση όλων των αθλητριών του ΓΑΣ Λιβαδειάς στον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας(Κορασίδων) Α’-Ε’ Περιφερειών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς. 








Με εξαιρετική επιτυχία και άψογη διοργάνωση η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ο Δήμος Λεβαδέων και ο ΓΑΣ Λιβαδειάς, πραγματοποίησαν στις 21-22 Απριλίου 2018 τον Προκριματικό Αγώνα Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων) Α’-Ε’ Περιφερειών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Μεγάλη πρόκριση και για τις 6 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι οποίες κατέκτησαν την 10η θέση στο σύνθετο ομαδικό έναντι 125 αθλητριών από 35 σωματεία της Νότιας Ελλάδος που έλαβαν μέρος στον αγώνα.
Στο σύνθετο ατομικό η Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 4η θέση χάνοντας για πολύ λίγο το χάλκινο μετάλλιο, η Καρόκη Καλομοίρα την 8η θέση, η Ταμπάκη Μαριάννα την 10η θέση, η Κορογιάννου Κατερίνα την 15η θέση, η Σφήκα Μαρία την 20η θέση και η Αρβανίτη Κατερίνα την 21η θέση. 








Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες για την μεγάλη τους επιτυχία αλλά και στους συνδιοργανωτές του αγώνα, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές, 
μέλη, γονείς και φίλους του ΓΑΣ Λιβαδειάς για την εξαιρετική τους δουλειά και βοήθεια στην διοργάνωση του 1ου Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής στην πόλη της Λιβαδειάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: