Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ο Λειβαδείτης κ. Θοδωρής Καλοπίτας ανάμεσα στα ονόματα της ΟΝΝΕΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Μπορεί στη Νέα ∆ηµοκρατία να έχουν στραµµένη την προσοχή τους στην ανανέωση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων για τις επόµενες εθνικές εκλογές, όπως έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο η Γραµµατεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό τον Τάσο Γαϊτάνη, σε συνεργασία µε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕ∆, Κώστα ∆έρβο, κινείται σε ανάλογο µήκος κύµατος και στο πεδίο των υποψηφιοτήτων σε δήµους και περιφέρειες.

Τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν σε αυτοδιοικητικούς συνδυασµούς θα προέρχονται σε µεγάλο ποσοστό από τη «γαλάζια» Nεολαία, γεγονός που θα βοηθήσει σηµαντικά στη µάχη των εκλογών, όπως σχολιάζουν οι καλά γνωρίζοντες τα παρασκήνια του κόµµατος. Στην Αττική, ήδη υπάρχουν τα πρώτα στελέχη -προερχόµενα από την ΟΝΝΕ∆ που θα διεκδικήσουν δηµαρχιακούς θώκους. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Γιώργος Παπαδηµητρίου, στενός συνεργάτης του Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά και παλαιότερα του Ανδρέα Λυκουρέντζου στο υπουργείο Υγείας, που ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήµαρχος στο Νέο Ηράκλειο.

Ανάμεσα στα άλλα, το ρεπορτάζ αναφέρει: 

Πρόεδροι της ΟΝΝΕ∆ που θα στηριχθούν για δηµοτικοί σύµβουλοι είναι ο Πέτρος Τσακαλίδης στη Φλώρινα, ο Θάνος Σκαλούµπακας στο Ρέθυµνο, ο Θοδωρής Καλοπήτας στη Λιβαδειά, καθώς και το µέλος της Τοπικής Οργάνωσης Κέρκυρας Βασίλης Μπαϊραµόγλου στον δήµο του νησιού.


* Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά το Σάββατο 21 Απριλίου 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/ipopsifii-tis-onned-stis-aftodiikitikes-ekloges-onomata

Δεν υπάρχουν σχόλια: