Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Την ευχή των γιαγιάδων της Εστίας πήραν οι εκπρόσωποι της Π.Ε. Βοιωτίας



Ανάμεσα στο βαρύ πρόγραμμά τους, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά μαζί με τον  Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Περγαντά και την Δντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κα Σοφία Καϊταντζή επισκέφθηκαν σήμερα Ιδρύματα της Λιβαδειάς, προκειμένου να τους προσφέρουν πασχαλιάτικα κεράσματα, κυρίως, όμως, μια ανθρώπινη συμπαράσταση.

 Μετά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα «Ο Άγιος Βλάσιος» που βρίσκεται στην περιοχή Τζιμέικα Λεβαδείας και πριν περάσουν το κατώφλι της «Αγίας Ταβιθάς», τους συναντήσαμε στο πρότυπο Ίδρυμα της «Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς», εκεί όπου φιλοξενούνται  σε άριστες συνθήκες ηλικιωμένες κυρίες από την ευρύτερη περιοχή μας.






Το κλιμάκιο της Π.Ε. Βοιωτίας υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΔΣ κα Χριστίνα Αγγέλου μαζί με τη Δντρια του Γηροκομείου της Εστίας κα Χρύσα Παπασιδέρη, προσφέροντάς τους νηστίσιμα κεράσματα λόγω των ημερών και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την ευγενική τους πρωτοβουλία, μια ευκαιρία για χαλαρό διάλογο και καλύτερη γνωριμία με το ανθρώπινο δυναμικό του Ιδρύματος, που περιποιείται αυτό τον χώρο για να νοιώθουν σαν το σπίτι τους. 
Κατά την επίσκεψή τους αυτή, τόσο η κα Παπαθωμά  και ο κ. Περγαντάς όσο και η κα Καϊταντζή είχαν την χαρά να συνομιλήσουν και κατ` ιδίας με της φιλοξενούμενες τους, οι οποίες φάνηκαν να απολαμβάνουν την συντροφιά τους, μοιράστηκαν μαζί τους πτυχές της ζωής τους και της δράσης τους στην πόλη της Λιβαδειάς, αλλά και ευχές για υγεία και προκοπή στον τόπο μας. 
 
Στο περιθώριο της επίσκεψή τους, η κα Παπαθωμά μας είπε…


Κοντά στον άνθρωπο και λόγω επαγγέλματος, ο ιατρός και Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Περγαντάς δήλωσε…


Ευχές αλλά και ευχαριστίες για την επίσκεψή τους έστειλε στις δηλώσεις της η φιλόξενη Πρόεδρος της Εστίας κα Χριστίνα Αγγέλου…


Το κλιμάκιο της Π.Ε. Βοιωτίας θα επισκεφθεί Ιδρύματα και στην πόλη της Θήβας για να ανταλλάξουν κι εκεί ευχές για «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση» στις ψυχές όλων μας.


Και κάτι ακόμη: Αυτές οι μέρες, οι μοναχικοί άνθρωποι, 
νοιώθουν ακόμη περισσότερο μόνοι. Ας μη τους ξεχάσουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: