Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ενέργειες της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή του Πυρί Θήβας!


Αναφορικά προς το μείζονος σημασίας ζήτημα της διαρκώς αυξανόμενης εγκληματικότητας πέριξ του καταυλισμού των Ρομά στην θέση «Πυρί» Θηβών και ειδικότερα στην αερογέφυρα της Ε.Ο. Θηβών – Λιβαδειάς,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας προχωρά σε συγκεκριμένες προτάσεις προς πάσα κατεύθυνση. Με έγγραφό που απέστειλε στις  3/4/2018 μάλιστα, προέβη στην ενημέρωση τόσο της φυσικής και της πολιτικής ηγεσίας όσο και των αρμόδιων πολιτειακών φορέων καθώς επίσης και της προϊστάμενης εισαγγελικής Αρχής σχετικά με την εγκληματικότητα και την αστυνόμευση στην περιοχή Πυρί Θήβας αναμένοντας άμεσα λύσεις επί των ζητημάτων που θέτουμε.

Προς τον σκοπό αυτό μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κατέθεσε στους αρμοδίους φορείς και πρόταση για την λήψη των εξής μέτρων :
 α) Τοποθέτηση καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας για πλήρη έλεγχο σε όλο το μήκος της ως άνω αερογέφυρας για την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών
β) Κατασκευή στηθαίου ασφαλείας, ύψους τουλάχιστον τριών (3) μέτρων (στα πρότυπα αναλόγου τέτοιου επί της Εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών στο ύψος των Οινοφύτων) καθ΄όλο το μήκος της αερογέφυρας
γ) Επαρκής φωτισμός του χώρου της ανωτέρω αερογέφυρας κατά τις νυκτερινές ώρες
             δ) άμεση απομάκρυνση της στάσης των Κ.Τ.Ε.Λ, που βρίσκεται πλησίον της αερογέφυρας, σε μακρινή απόσταση, τουλάχιστον 500 μέτρων από της γέφυρας.
 «Είμαστε βέβαιοι ότι, με την αρωγή και των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, πολύ σύντομα το ως άνω φλέγον, αλλά και χρονίζον,  ζήτημα  θα επιλυθεί, και έτσι θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Βοιωτίας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: