Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Aντιπροσωπεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για τα προβλήματα εκπομπής των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στα διοικητικά όρια της Στερεάς Ελλάδας




Τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018  αντιπροσωπεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Μαγκλάρα με βασικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα εκπομπής των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών  στα διοικητικά όρια της Στερεάς Ελλάδας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Υπερήφανος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Καπεντζώνης, η Δήμαρχος Λεβαδέων, κα Πούλου, ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Λιόλιος και το Μέλος του ΔΣ και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πρατσόλης. Εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας συμμετείχαν ο επιστημονικός συνεργάτης και καθηγητής του Πολυτεχνείου, κ. Καψάλης, εκπρόσωπος της ΕΡΤ και τα υπόλοιπα μέλη της ειδικής επιστημονικής επιτροπής, που ασχολούνται με τα θέματα εκπομπής των εθνικών και περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Π.Ε.Δ. αφού ευχαρίστησαν τον κ. Μαγκλάρα για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις του, αναφέρθηκαν σε πρόσθετες ενέργειες που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την εκπομπή του σήματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 95% της έκτασης της Περιφέρειας, καθώς και  σε ειδικότερα προβλήματα, που παρουσιάζονται εντός των ορίων των Δήμων τους.
Ο κ. Μαγκλάρας,  δεσμεύτηκε ότι μέσω του νομοσχεδίου για τις λευκές περιοχές σε σχέση με τα εθνικά κανάλια, θα ληφθεί μέριμνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εκπομπής των περιφερειακών καναλιών, με ειδική μάλιστα χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: