Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

O Περιφερειάρχης συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Στερεάς

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές και την ανάδειξη, μέσω αυτών, των νέων βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Στερεοελλαδίτες βουλευτές που εξελέγησαν σε αυτές τις εκλογές. Η συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής με όλους τους, αλλά και με κάθε έναν ξεχωριστά είναι δεδομένη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλό του τόπου μας, πέρα και πάνω από κόμματα.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, στα μέλη του Περιφερειακού μας Συμβουλίου που διεκδίκησαν και έλαβαν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Εύχομαι από τη νέα τους θέση και έχοντας βαθιά γνώση των προβλημάτων αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει αυτός ο τόπος, να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξή του. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρειάζεται τη δική τους φωνή. Τη δική τους βοήθεια και συνεργασία.
Τα συγχαρητήριά μου στον Γιώργο Ακριώτη, τον Δημήτρη Βέττα, τον Αποστόλη Καραναστάση, τον Σίμο Κεδίκογλου, τον Βασίλη Κυριακάκη, τον Ηλία Κωστοπαναγιώτου, τον Θωμά Κώτσια, τη Βασιλική Λέβα, τον Γιώργο Μαρίνο, τον Νίκο Μαυραγάνη, τον Βαγγέλη Μπασιάκο, τον Θανάση Σκούμα, τον Γιάννη Σταθά και τον Χρήστο Σταϊκούρα.
Τέλος, συγχαρητήρια στον φίλο Βαγγέλη Αποστόλου για τον ορισμό του ως Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Πολλές ευχές για καλή και παραγωγική θητεία στον σημαντικό για την περιοχή μας πρωτογενή τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: