Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Καντάς ο ... εκλεκτός του ΑΠΟΛλΩΝΑ Ακραιφνίου

Ο Γιάννης Καντάς είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα και είναι αυτός που καλείται πλέον να οδηγήσει την ομάδα του Ακραιφνίου στην καθιέρωση στην α” κατηγορία Βοιωτίας.
Ο έμπειρος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την διοίκηση της ομάδας του Απόλλωνα και από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του. Μάλιστα χθες βράδι έγινε και η τελική συνάντηση των δυο πλευρών όπου διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες αφού είναι γνωστό οτι ο Γιάννης Καντάς δίνει μεγάλη βάση στην οργάνωση και τον προγραμματισμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
«Διαπίστωσα μεγάλη θέληση από τους ανθρώπους του Απόλλωνα γι” αυτό και αποδέχτηκα την πρόσκληση. Δεν πάω βέβαια στο Ακραίφνιο σαν σωτήρας ή μεσσίας κι ούτε έχω το μαγικό  ραβδάκι. Θέλει σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ξεκινάμε λοιπόν, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Η ομάδα έχει καλό υλικό ενώ έχει γίνει και καλή δουλειά από τον Άγγελο Κυριάκο» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Καντά στο stereasports ως προπονητής πλέον του Απόλλωνα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μιχάλης Βασιλείου θα πει: «Είναι μεγάλη τιμή για μας που ο Γιάννης Καντάς αποδέχτηκε την πρότασή μας και αναλαμβάνει την ομάδα. Τον καλοσωρίζουμε στο Ακραίφνιο και θα είμαστε πάντα κοντά του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Ο Απόλλωνας μπορεί και πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει».
Να πούμε επίσης οτι στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα αναλαμβάνει προπονητής ο Βασίλης Δελιανίδης.
Τέλος ο Απόλλωνας προχώρησε και σε δυο μεταγραφικές κινήσεις. Απέκτησε τον 15χρονο Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Ιωνικό Αστέρα που θεωρείται εξελίξιμο ταλέντο στη Βοιωτία και τον γκολκίπερ  Λουκά Γεωργίου από την Προοδευτική Λάρυμνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: