Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Λάβρος κατά Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Σκληρή γλώσσα κατά του Γιώργου Παπανδρέου χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε μήνυμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε μικρό και ανεπαρκές για το ΠΑΣΟΚ. Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο και βαραίνει τον Γιώργο Παπανδρέου, είπε και μίλησε για ανιστόρητη υπονόμευση με προσωπικές εμμονές για ένα καπρίτσιο που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ και η χώρα.

Είπε ακόμη πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ιστορική και πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει ενωμένο σε συνέδριο, στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Αναφερόμενος στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον κ. Τσίπρα και τού ευχήθηκε να πετύχει για το καλό της χώρας. «Έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει» σημείωσε και πρόσθεσε πως επωμίζεται τεράστιες ευθύνες, ενώ υπενθύμισε πως η τρικομματική κυβέρνηση του 2012, παρά το μεγάλο ποσοστό του 47%, δεν κατάφερε να προχωρήσει επειδή δεν είχε την συναίνεση. 

«Ας μην ξεχαστεί αυτό μέσα στον ενθουσιασμό της ημέρας» είπε.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ «μικρό και ανεπαρκές». «Δεν μας ικανοποεί σε σχέση με το μέγεθος της προσπάθειας και για τις αλήθειες που είπαμε. Αλλά αυτή είναι η επιλογή του λαού και τη δεχόμαστε. Αντέξαμε όσο θέλησε ο λαός στη δημαγωγία του φόβου και του εφησυχασμού, στην τεχνητή πόλωση».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου για τη δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μιλώντας για «ανιστόρηση υπονόμευση που οδήγησε στη διάσπαση με προσωπικές εμμονές που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ και η χώρα. «Δεν πετύχαμε την τρίτη θέση, στόχος εφικτός αν δεν είχε μεσολαβήσει το χτύπημα αυτό» είπε. Πηγή www.in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: