Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τη 2η έδρα "προσφέρει" στο ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Σταθάς - Μαζί με τον Θανάση Σκούμα και τον Ευάγγελο Μπασιάκο στη νέα Βουλή

Ο κ. Γιάννης Σταθάς 
Με την αυγή, ολοκληρώνεται και το ολονύκτιο θρίλερ για το τελικό αποτέλεσμα του Νομού μας στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 

Σύμφωνα πάντα  με τα διαμορφούμενα τελικά και ανεπίσημα αποτελέσματα, οι έδρες θα κατανεμηθούν ως εξής: 2 ΣΥΡΙΖΑ και 1 Νέα Δημοκρατία, με τους αντίστοιχους Βουλευτές τους κκ. Γιάννη Σταθά και Θανάση Σκούμα από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Ευάγγελο Μπασιάκο από τη ΝΔ.  
Όπως φανερώνουν οι αριθμοί, ο "μυθικός" αριθμός των ψήφων που συγκέντρωσε ο κ. Σταθάς (θα επανέλθουμε με την αναλυτική σταυροδοσία) ανεβάζει συνολικά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας και  - σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο - ακυρώνει την προσπάθεια του τρίτου κόμματος να καταλάβει την αντίστοιχη έδρα, με το ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει να κερδίζει με ποσοστό πάνω από το 40%  τις 2, από τις 3 έδρες. 
Μ` άλλα λόγια, ο βιομηχανικός εργάτης, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και εκλεγμένος το 2012 Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σταθάς με την προσωπικότητά του, το ήθος του και την ανθρωπιά του (κόντρα και σε κάθε εσωκομματική αντιπαλότητα)  καταφέρνει να "προσφέρει" στο ΣΥΡΙΖΑ μια μοναδική και ιστορική νίκη για την αριστερά στην Π.Ε. Βοιωτίας! 

Το νέο πρόσωπο της εγχώριας πολιτικής σκηνής  φαίνεται πως θα είναι ο δικηγόρος και πρώην Δήμαρχος Θηβαίων κ. Θανάσης Σκούμας ενώ σταθερά "δημοφιλέστερος" σ` όλο το Νομό, φαίνεται πως παραμένει ο δικηγόρος,  τέως Υπουργός και επί σειρά ετών Βουλευτής Βοιωτίας, ο κ. Ευ. Μπασιάκος, σύμφωνα πάντα με διαμορφούμενα τελικά και ανεπίσημα αποτελέσματα... 


Ο κ. Ευάγγελος Μπασιάκος 
O  κ. Θανάσης Σκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: