Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Ο ελληνικός λαός μίλησε, σέβομαι την απόφασή του

Δεκάδες υποστηρικτές της ΝΔ ανέμεναν τον Αντώνη Σαμαρά στα σκαλιά του Ζαππείου για τις δηλώσεις του. Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε από καρδιάς όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. «Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.
Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη, είχα αναμμένα κάρβουνα στα χέρια μου και αντέξαμε. Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της πατρίδας μας, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.
«Η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές συναινέσεις και εμείς το τολμήσαμε. Αναγκαστήκαμε και πήραμε επώδυνα μέτρα. Παραδίδω σήμερα μια χώρα χωρίς ελλείμματα, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση τα κεκτημένα αυτά να τα διατηρήσει» πρόσθεσε.
«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για μας, αλλά η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια, η ΝΔ έχασε μόνο 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις» δήλωσε ο κ. Σαμαρας.
«Ο ρόλος της ΝΔ στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος» κατέληξε.


Πηγή: Σαμαράς: Ο ελληνικός λαός μίλησε, σέβομαι την απόφασή του -Η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/188547/samaras-o-ellinikos-laos-milise-sevomai-tin-apofasi-toy-i-nd-antexe-i-nd-einai-orthia#ixzz3PrwatN1t

Δεν υπάρχουν σχόλια: