Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Την 1η Πανελλαδική του Συνδιάσκεψη οργανώνει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου

Με απόφαση του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στο πλαίσιο των εξαγγελιών του κατά την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, με την οποία θα ανοίξει ο προσυνεδριακός διάλογος ενόψει του Συνεδρίου, το οποίο θα καθορίσει τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, όπως και τις μορφές αυτοοργάνωσης και δικτύωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Στη Συνδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν όσοι υπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, οι υποψήφιοι Βουλευτές, όσοι συμμετείχαν στις Ομάδες Πρωτοβουλίας και τα Δίκτυα Αυτοοργάνωσης σε όλη τη χώρα, οι εθελοντές, καθώς και όλοι όσοι κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν, από όποια θέση ή χώρο, στην πρωτόγνωρη συμμετοχική διαδικασία που άρχισε με την Ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: