Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Re.De-Plan AE Consultants: Η εξυγίανση των Οινοφύτων είναι το μεγαλύτερο «επαγγελματικό» έργο, η σπουδαιότερη υπόθεση που απασχόλησε την εταιρεία μας

O Δ/νων Σύμβουλος
 της Re.De-Plan AE κ. Μανώλης Μπαλτάς
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης των Οινοφύτων είναι η σπουδαιότερη επαγγελματική υπόθεση, με πολύ υψηλό περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό συμβολισμό και  περιεχόμενο, που η Re.De-Plan AE έφερε σε πέρας με επιτυχία
Την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων άλλαξε σελίδα. Σε μια σπουδαία τιμητική εκδήλωση για το περιβάλλον, στο Σχηματάρι, η Διοίκηση και τα στελέχη της Re.De-Plan AE, εισέπραξαν  τη δικαίωση των πολύχρονων προσπαθειών τους,  καθώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ο τεχνικός σχεδιασμός για την περιβαλλοντική εξυγίανση και την ανάπτυξη της μείζονος περιοχής, όπως είχε διατυπωθεί από την εταιρεία, ήδη από το 2009, σε σχετική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Επιβραβεύθηκε ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και το περιεχόμενο των τεχνικών μελετών της εταιρίας, που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης που υπεγράφη το 2015 μεταξύ της Re.De-Plan AE και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Σχεδιασμός που οδηγεί στην υπαγωγή της έκτασης στις διατάξεις του Ν.3982/2011 για τα Επιχειρηματικά Πάρκα,  προκειμένου αυτή να αναγνωριστεί ως περιοχή "χρήζουσα περιβαλλοντικής και λειτουργικής εξυγίανσης"  με ΚΥΑ που θα εκδοθεί από τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος.
Αυτό, ως πρώτο βήμα του σχεδιασμού, αποτελεί το προαπαιτούμενο για την έγκριση ανάπτυξης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ, με την υποστήριξη στρατηγικού επενδυτή που ήδη εξεδήλωσε το σχετικό του ενδιαφέρον. Σε μια σεμνή αλλά αισιόδοξη τελετή που τίμησε τους αγώνες της κοινωνίας των πολιτών για την απορρύπανση του Ασωπού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στελέχη της Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και της τοπικής επιχειρηματικότητας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη και όλοι μαζί από κοινού έδωσαν την αμέριστη υποστήριξη τους στο στόχο, το σκοπό και την υλοποίηση αυτού τού μεγάλου αναπτυξιακού έργου εθνικής σημασίας για το περιβάλλον και την ανάπτυξη.
«Η εξυγίανση των Οινοφύτων είναι το μεγαλύτερο «επαγγελματικό» έργο, η σπουδαιότερη υπόθεση που απασχόλησε την εταιρεία μας. Το οδηγήσαμε σε βεβαιωμένη επιτυχία, όπως όλοι οι εμπλεκόμενοι συνομολογούν. Ταυτόχρονα βέβαια, μας παρασχέθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να αναδείξουμε την περιβαλλοντική διάσταση και ευαισθησία της δουλείας μας, στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που καθορίζει όλες τις εταιρικές μας επιλογές», δήλωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της Re.De-Plan AE κ. Μανώλης Μπαλτάς.
Αθήνα, 09/06/2017

Από το Γραφείο Τύπου της Re.De-Plan AE Consultants

Δεν υπάρχουν σχόλια: