Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για τα στημένα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών

Οι τρείς τέσσερεις  γνωστοί άγνωστοι «επαγγελματίες» προβοκάτορες που είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαναν «καλά τη δουλειά τους».
Πρώτα επιτέθηκαν στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Γ. Πατούλη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, στη συνέχεια με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν «άλλοθι» στον Υπουργό Π. Σκουρλέτη να μην προσέλθει έγκαιρα στη συνάντηση που ο ίδιος όρισε, προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας.
Το συμφέρον των εργαζομένων δεν το υπηρετούν οι ελάχιστοι τραμπούκοι. Οι «στημένες αποδοκιμασίες» σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης έχουν ηθικούς αυτουργούς.

Αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη συνάντησή τους με τη κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που στρέφεται συνειδητά σε βάρος των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης.   

Καταδικάζει η ΠΟΠ-ΟΤΑ τις αποδοκιμασίες κατά του Γ. Πατούλη

Την «απρόκλητη και αναίτια επίθεση» κατά του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γ. Πατούλη, «τη στιγμή που ΚΕΔΕ και εργαζόμενοι από κοινού διεκδικούν την παραμονή των συμβασιούχων στην εργασία τους» καταδικάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ).

Όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία σε σχετική της ανακοίνωση «τέτοια γεγονότα δεν βοηθούν αυτήν την προσπάθεια και είναι καταδικαστέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: