Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Στα «σκαριά» το 3ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο είχε γίνει
στη πόλη της Λιβαδειάς στις 7 Δεκεμβρίου 2012. 
Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, παρουσία του βουλευτή κ. Νίκου Θηβαίου, με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στα πλαίσια της προετοιμασίας του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Στερεάς Ελλάδας.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα και προς την κατεύθυνση αυτή σχεδιάζει την πραγματοποίηση Αναπτυξιακού Συνεδρίου σε κάθε περιφέρεια της χώρας με τη συμμετοχή των παραγωγικών, επαγγελματικών, επιστημονικών, κοινωνικών φορέων της περιφέρειας.
Από την πλευρά του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Αγνιάδη επισημάνθηκε ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί την πρώτη επίσημη επαφή του Επιμελητηρίου με Νομαρχιακή Επιτροπή Κόμματος.
Συζητήθηκε η συμβολή της Βοιωτίας στην πραγματοποίηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, με βιώσιμη και δημοκρατική ανάπτυξη.
Τέθηκαν ζητήματα υποδομής, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Βοιωτίας και διαπιστώθηκε ότι προς την κατεύθυνση αυτή επιβάλλεται ο συντονισμός και συνεργασία όλων, παραγωγικών φορέων, Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου Βαθμού και Κυβέρνησης.
Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση εκατέρωθεν για τη συνέχιση των επαφών και της συνεργασίας.

29 Μαΐου 2017

Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: