Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«Απαίτησή μου είναι να καταβάλουμε όλοι μας και ο καθένας χωριστά τον καλύτερό του εαυτό» το μήνυμα του Δημάρχου προς τους Δημοτικούς υπαλλήλους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εφ` όλης της ύλης αλλά και με έμφαση σε θέματα που αγγίζουν άμεσα τον Δήμο Ορχομενού και τις λειτουργίες των υπηρεσιών του, ήταν η προγραμματισμένη συνάντηση που οργανώθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ορχομενού με τον Δντη κ. Στάμο Μιχαλοστάμο, τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών και τους Δημοτικούς υπαλλήλους.

  

Σε αυστηρό τόνο – όπου ήταν απαραίτητο –  ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος  ενημέρωσε το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας πως η «απαίτησή του είναι να καταβάλουμε όλοι μας και ο καθένας χωριστά τον καλύτερό του εαυτό, ώστε ο Δημότης να εξυπηρετείται κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και ο Δήμος να λειτουργεί άψογα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη ο κ. Υπερήφανος δήλωση την στήριξή του σ` ο,τι μπορεί να απασχολεί τους Δημοτικούς υπαλλήλους, ζήτησε, όμως, και από εκείνους να συμβάλλουν στην καλυτέρευση των υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.
Ο κ. Υπερήφανος, μάλιστα, έκανε και μια μεγάλη παρένθεση, που αφορούσε εκείνους «που μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την διάθεσή του για αγαστή συνεργασία», όπως είπε, «υπάλληλοι που δυστυχώς δεν θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης. Αντίθετα, εκείνοι που δουλεύουν δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν» κατέληξε.

Η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή απόψεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: