Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στο... τηλέφωνο τον έψαχνε, στη Χαλκίδα τον βρήκε!!!

Tης Άννας Καραβοκύρη 

Είναι γνωστό πως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς παραμένει τυπικός παρά τον προεκλογικό πυρετό και συνηθίζει να εύχεται προσωπικά στους εορτάζοντες βουλευτές του. Έτσι, ένας από τους πρώτους που έσπευσε να ευχηθεί τα “Χρόνια πολλά” για την ονομαστική του εορτή σήμερα, ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιάννης Καράμπελας. 

Εκεί όμως ο πρωθυπουργός συνάντησε μια… έκπληξη. Ο γαλάζιος βουλευτής βρίσκονταν από νωρίς το απόγευμα στην Χαλκίδα όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά. Για αυτό το λόγo ο βουλευτής Βοιωτίας είχε κάνει εκτροπή των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχονταν στο κινητό του τηλέφωνο προς το πολιτικό του γραφείο στην Λειβαδιά. Εκείνη τη στιγμή τον κάλεσε ο Πρωθυπουργός για να του ευχηθεί.
Με… έκπληξη τότε ο Α. Σαμαράς ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του Γ. Καράμπελα πως δεν μπορεί να του ευχηθεί γιατί βρίσκεται στην προεκλογική συγκέντρωση του κ. Σαμαρά. “ Εγώ είμαι ο Αντώνης Σαμαράς είπε” γελώντας ο πρωθυπουργός αφήνοντας άναυδο τον συνεργάτη του γαλάζιου βουλευτή Βοιωτίας. Και δεν πρόλαβε να κλείσει το τηλέφωνο ο πρόεδρος της ΝΔ και βλέπει μπροστά του τον Γιάννη Καράμπελα. “Γιάννη, έλα να σου ευχηθώ από κόντά και να σου πω τι συνέβη” είπε ο πρωθυπουργός λίγο πριν ανέβει στο βήμα των ομιλητών και γέλασαν κι οι δύο με την ψυχή τους. Πάντως παρά το βάρος της προεκλογικής πίεσης ο Πρωθυπουργός διατηρεί το χιούμορ, που τον διακρίνει άλλωστε!
Πηγή http://www.paraskhnio.gr/apokleistiko-den-gnorisan-ton-samara/

Δεν υπάρχουν σχόλια: