Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Δύο ηλεκτροκίνητα mini bus απέκτησε ο δήμος Λεβαδέων για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας

 


Δύο ηλεκτροκίνητα mini bus παρέλαβε την Παρασκευή 02/08/2024 ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας. Τα δύο mini bus αναμένεται να συμβάλλουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και στην πρόσβαση των πολιτών σε διάφορα σημεία της πόλης.

«Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε τα δύο ηλεκτροκίνητα mini bus. Η έγκριση χρηματοδότησης από το ΠΕΠ Στερεάς 21-27 έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή το 2022. Επισπεύσαμε τις διαδικασίες υπογράφοντας σύμβαση στις 31-07-2024 και παράδοση σε χρόνο ρεκόρ στις 2 Αυγούστου 2024. Παράλληλα ως νέα δημοτική αρχή προχωράμε στην προμήθεια τρίτου mini bus μέσα από τροποποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Τα αυτοκίνητα αυτά θα υπηρετήσουν από το Φθινόπωρο την επαναλειτουργία, μετά από πολλά χρόνια, της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας του Δήμου Λεβαδέων», σημείωσε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης.

Και συμπλήρωσε: «Η Δημοτική Αστική Συγκοινωνία θα συμβάλλει κατά πολύ στην επίλυση του μεγάλου κυκλοφοριακού  προβλήματος που υπάρχει στην πόλη μας και θα υπηρετήσει την εύκολη, φθηνή και οικολογική πρόσβαση των πολιτών σε κομβικά σημεία της πόλης όπως το ΚΤΕΛ και το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Σχεδιάζουμε με πρόγραμμα και υπευθυνότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Σας καλούμε να στηρίξετε το νέο αυτό εγχείρημα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: