Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Συνάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας με τη δημοτική αρχή Λεβαδέων

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                         

Έγινε  σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας με τη δημοτική αρχή Λεβαδέων , μετά από αίτημα του συλλόγου μας.

Στη συνάντηση το σύλλογο εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μπούρας( πρόεδρος ) , Μπουζάς( αντιπρόεδρος )  και Στεφάνου (ταμίας ) , ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Καραμάνης , οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαβασιλείου και κ. Καλλιαντάσης , ενώ παραβρέθηκε και ο Γ.Γ. του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθ. Καραμάνης.

Συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν θέματα προστασίας και ασφάλειας τόσο των εργαζομένων , όσο και των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου  , καθώς και θέματα καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας διαφόρων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα :

1)    Ενδεδειγμένοι τρόποι καταγραφής/ελέγχου εισόδου του κοινού τόσο στο κεντρικό Δημαρχείο  , όσο και στα περιφερειακά κτίρια – υπηρεσίες του Δήμου , με ταυτόχρονη επιμόρφωση των εμπλεκομένων με τη διαδικασία υπαλλήλων , σε συνεργασία και με τον τεχνικό ασφαλείας.

2)    Τοποθέτηση καμερών σε συγκεκριμένους χώρους ( αμαξοστάσιο ), σύμφωνα με ότι προβλέπει η σχετική νομοθεσία και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (και πάντως εκτός ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας ) , ώστε να προφυλάσσεται ο χώρος , τα μηχανήματα , τα εργαλεία κτλ. που βρίσκονται εκεί , σε συνεργασία και με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) .

3)    Συμφωνήθηκε τέλος να καταγραφούν και να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες διευθύνσεις συγκεκριμένα «βήματα» για συγκεκριμένες διαδικασίες που έχουν εντοπιστεί κάποιες χρονικές δυσαρμονίες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ασάφειες ή παρερμηνείες και να επιτυγχάνεται η ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο των συναδέλφων , όσο και των πολιτών.

 ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

    ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                              ΤΣΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: