Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει για πρώτη φορά, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 »

 Εικόνα που περιέχει κείμενο, σχεδίαση, λογότυπο, γραμματοσειρά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει κείμενο, λογότυπο, γραμματοσειρά, γραφικά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

EΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε. « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 »


 Αξιότιμες κυρίες,

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει για πρώτη φορά, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών  « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 », η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 02 έως τις 05 Σεπτεμβρίου 2024  στον Εκθεσιακό χώρο “MCEC” στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.  

Η Fine Food Australia είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Αυστραλία, η οποία εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ της Μελβούρνης και του Σίδνεϋ. Κάθε χρόνο έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε ξένες αγορές, να εμπνεύσετε ή ακόμη να εμπνευστείτε και να προσθέσετε κάποιο νέο προϊόν στην δική σας επιχείρηση. Η Fine Food Australia, συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές Τροφίμων και Ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στην Αυστραλία. Για 40 έτη η Fine Food Australia συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων. Μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί να στηρίξει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μια περιοχή με έντονο το στοιχείο της Ελληνικής Ομογένειας, επιδοτώντας εξ ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε στην Δ.Ε. « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 » με το ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας, να μεταβείτε στον παρακάτω υπέρ-σύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα εμφανιστεί. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

https://forms.gle/zdwbFueNYQRkL9Yv8

Ως καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 7η Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

(Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων) 

 

Ιστοσελίδα έκθεσης: https://finefoodaustralia.com.au/

 

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Κωνσταντίνος Γαλάνης

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: