Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ξεκίνησε η προπώληση για την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου με την Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας - Εισιτήρια στο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ Λιβαδειάς (Πεζόδρομος Μπουφίδου)



Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "ΠΛΕΙΑΔΕΣ" διοργανώνει συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Στέλιο Ρόκκο σε ένα πολύ πλούσιο ρεπερτόριο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό θέατρο της Κρύας στις 21:00.


Είναι οι στιγμές που γράφουν τη δική τους ιστορία. Είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές. Είναι οι στιγμές που δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις, όπως αυτές που, μοναδικά φτιάχνει, ο Στέλιος Ρόκκος όταν βρίσκεται on stage και συνομιλεί μουσικά με το κοινό του.

Τέτοιες στιγμές θα ζήσουν και φέτος το καλοκαίρι όλοι όσοι απολαύσουν τον εξαίρετο μουσικό και τραγουδιστή στις συναυλίες του, σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Πάει».

Η επαφή του με το κοινό άμεση, αμφίδρομη, μοναδική! Ο Στέλιος Ρόκκος θα ταξιδέψει το κοινό για ακόμη ένα καλοκαίρι σε απίστευτα μουσικά ταξίδια μέσα από τα δικά του τραγούδια αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

Φέτος το καλοκαίρι στις 6 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Ρόκκος θα "ΠΑΕΙ" στο Ανοιχτό θέατρο Κρύας στη Λιβαδειάς για μια αξέχαστη βραδιά.

Εισιτήρια στο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ Λιβαδειάς Πεζόδρομος Μπουφίδου  16 ☎️2261021090 

Δεν υπάρχουν σχόλια: