Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η METLEN Energy & Metals στηρίζει έμπρακτα την πυροπροστασία του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας

 


Η METLEN Energy & Metals (πρώην MYTILINEOS), στηρίζοντας σταθερά και έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες παραχώρησε, στο πλαίσιο της πυροπροστασίας, ένα όχημα 4x4 pick up στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας (ΔΑΑ) για χρήση ως όχημα ταχείας επέμβασης για πυρόσβεση.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα του Δήμου ΔΑΑ και προχώρησε σε παράδοση του οχήματος τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Δημαρχείο Διστόμου.

Ειδικότερα, το όχημα παραδόθηκε στον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, κ. Ιωάννη Σταθά, από τον κ. Αριστοτέλη Ξυλικάκη, Διευθυντή Post Mining & Land Redevelopment, Operations – Mining, Ευρωπαϊκοί Βωξίτες, METLEN, και τον κ. Δημήτριο Κακαρούχα, Διοικητικό Διευθυντή του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος, METLEN.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η METLEN στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες για πυροπροστασία περιοχών με φυσικό πλούτο, όπως ο Δήμος ΔΑΑ, με στοχευμένες δωρεές, από εξοπλισμό για τους πυροσβέστες μέχρι πυροσβεστικά οχήματα και ελικόπτερα.

 

Εξάλλου, μέσω της ανάπτυξης υποδομών και πρωτοβουλιών με έντονο κοινωνικό αντίκτυπο, η METLEN, με ισχυρή πλέον διεθνή παρουσία, ενισχύει στην πράξη τη σταθερότητα και την τοπική οικονομία. Άλλωστε, η επαφή του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος με την τοπική κοινωνία αποτελεί βασικό εχέγγυο σταθερότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης της Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: