Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Η ΑΝΟΞΑΛ, θυγατρική της ELVALHALCOR, προσέφερε την ανακαίνιση δύο υπνοδωματίων στο Ορφανοτροφείο Αρρένων Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας



Η ΑΝΟΞΑΛ, θυγατρική της ELVALHALCOR, θέλοντας να στηρίξει το σημαντικό έργο του Ορφανοτροφείου Αρρένων Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας, προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά για την πλήρη ανακαίνιση δύο υπνοδωματίων του Ορφανοτροφείου.  Με αγάπη και σεβασμό προς τα παιδιά που ζουν εκεί, η ΑΝΟΞΑΛ στήριξε όλες τις εργασίες της ανακαίνισης με σκοπό να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο άνετου και φιλόξενου χώρου. Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν αποψίλωση, τοποθέτηση γυψοσανίδων και σοβάτισμα καθώς και βαψίματα ντουλαπών και  τοίχων.

Η εταιρία μας πιστεύει στη σημασία της εταιρική κοινωνικής ευθύνης και στην ενεργή στήριξη της  κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται. Ακόμα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση και την χαρά μας για την ευκαιρία που μας δόθηκε από το Ορφανοτροφείο, να συμβάλλουμε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και ελπίζουμε η δωρεά να κάνει την καθημερινότητα τους πιο ευχάριστη. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες μας που έκαναν αυτήν τη δωρεά εφικτή. Ευελπιστούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα εμπνεύσει και άλλες εταιρίες να συμβάλουν στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Ο διευθυντής του ορφανοτροφείου πατήρ Κορέλης Ι. ευχαρίστησε την εταιρία, τονίζοντας: «Η ΑΝΟΞΑΛ με αυτή της τη σημαντική προσφορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και βοηθά ουσιαστικά το Ορφανοτροφείο μας, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας. » 

Με υπευθυνότητα και αίσθημα προσφοράς, η ΑΝΟΞΑΛ θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνεισφέρει στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και της κοινωνίας ευρύτερα.

 

Σχετικά με την ΑΝΟΞΑΛ 

Η ΑΝΟΞΑΛ διαθέτοντας παραγωγική μονάδα υψηλών επιδόσεων επιδιώκει να αποτελεί σημείο αναφοράς, στον τομέα επεξεργασίας και ανακύκλωσης αλουμινίου. Με γνώμονα την υπεύθυνη λειτουργία και  τη συνεχή ανάπτυξη της με βιώσιμο τρόπο, επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της  και την  τεχνολογία .  Η εταιρία αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις προκειμένου να προσφέρει αξιόπιστες πρώτες ύλες συμβάλλοντας στην αλυσίδα αξίας του αλουμινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: