Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.....ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ στη Χαλκίδα - Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 21:00!

 




Σας προσκαλούμε στο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.....ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα(Παραλία-Στρογγυλό) από τις 19 έως και 21 Ιουλίου!


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει ραντεβού με τους λάτρεις των παραδοσιακών, αυθεντικών γεύσεων στην Χαλκίδα(Παραλία-Στρογγυλό) από τις 19 έως και 21 Ιουλίου στην μεγαλύτερη γαστρονομική συνάντηση.

 

Για 3 μέρες η έκθεση θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 18:30 έως τις 23:30 το βράδυ, για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους επισκέπτες της, να τους μαγέψει με ατόφιες γεύσεις, μυρωδιές και αρώματα και να κεντρίσει τις αισθήσεις τους.

Συμμετέχουν δεκάδες παραγωγοί, από κάθε γωνιά της Στερεοελλαδίτικης Γης ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς αυθεντικά Στερεοελλαδίτικα προϊόντα.


Η ποιότητα και η αγνότητα κυρίαρχες στα περίπτερα των Εκθετών!

 

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γευτούν αγαπημένες Στερεοελλαδίτικες συνταγές ,θα ταξιδέψουν στον μοναδικό κόσμο των μανιταριών και θα περιπλανηθούν στην θαλασσινή κουζίνα του Ευβοϊκού.

Και σε αυτό το γευστικό ταξίδι θα έχουμε μαζί μας την Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας που θα μας παρουσιάσει την τέχνη της Οινογευσίας…


Τα εγκαίνια της Έκθεσης  θα πραγματοποιηθούν 
την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 21:00!


Δεν υπάρχουν σχόλια: