Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Το μπλόκο του Κάστρου επισκέφθηκε ο Γ.Γ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας

 Τη στήριξη του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα των αγροτών εξέφρασε ο Γ.Γ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, στα πλαίσια της σημερινής του περιοδείας στα αγροτικά μπλόκα.

Ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε και στο μπλόκο του Κάστρου όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Σάββας Κεφαλά και εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου.

Συνοδευόταν από τους Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ.


Εκτός από τα γενικότερα αιτήματα των αγροτών ο Γ.Γ, έγινε δέκτης και των τοπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας, όπως η αγωνία για τη νέα αρδευτική περίοδο καθώς η στάθμη της λίμνης Υλίκης, από όπου αρδεύεται ο κάμπος της Κωπαΐδας, είναι ενάμιση μέτρο κάτω από τη στάθμη που είχε τον Αύγουστο, γεγονός που σύμφωνα με τους αγρότες θα οδηγήσει σε αδυναμία άρδευσης των καλλιεργειών τους.

Οι αγρότες άφησαν μάλιστα σαφείς αιχμές για την περιφερειακή αρχή Στερεάς Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι αν και γνωρίζει το πρόβλημα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση, ενώ χαρακτήρισαν επιτακτική ανάγκη να επισκευαστεί και να τεθεί σε λειτουργία το πλωτό αντλιοστάσιο στην Υλίκη, με τον Γ.Γ του ΚΚΕ να τονίζει πως η Περιφέρεια θα πρέπει να κάνει ότι “είναι δυνατόν, να εξασφαλίσει κονδύλια, για να φτιαχτούν τα αρδευτικά έργα και να λυθεί το μείζον αυτό πρόβλημα για τους αγρότες της περιοχής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: