Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Συνεχίζει τον αγώνα της διεκδίκησης η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων της Θήβας για την διατήρηση του Πρωτοδικείου - Συγκέντρωση και συμβολικό αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θήβας στο ύψος του στρατοπέδου Θήβας τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

 


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

         Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ι. Μπούγα, για να αποτιμήσει τη συνάντηση και να αποφασίσει για τη συνέχεια των δράσεων.

         Κατά κοινή ομολογία, ο Υφυπουργός εκπροσωπώντας την κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό το αίτημα των φορεών της Θήβας, εμμένοντας στη λογική ότι στη Βοιωτία θα παραμείνει ένα Μητροπολιτικό Πρωτοδικείο. Ενώ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει την Απόφαση για το ποιο από τα δύο Πρωτοδικεία θα μετατραπεί σε Περιφερειακό, δηλαδή θα υποβαθμιστεί.

         Κατόπιν τούτων, καθίσταται αναγκαία η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων όλων των φορεών και κατοίκων της περιοχής τις επόμενες ημέρες.

         Αποφασίστηκε συγκεκριμένα:

1.      Η πραγματοποίηση συγκέντρωσης και συμβολικού αποκλεισμού της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θήβας στο ύψος του στρατοπέδου Θήβας τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:30.

2.      Η μαζική συμμετοχή των φορέων στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 πμ. 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ!

 

Θήβα, 15/02/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια: