Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του Εθνικού Λιβαδειάς υποδέχθηκε ένα ξεχωριστό φιλο στο Δίστομο!

 


Με προσθήκη και νέων φίλων στους παλιούς, σταθερούς του εγκαινίασε ο Εθνικός Λιβαδειάς την νέα του έδρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Διστόμου, όπου και νίκησε τον Εθνικό Πειραιά (79-61) για την  Β Εθνική Μπάσκετ ( National LEAGUE ).

🏀  Η ομάδα της Λιβαδειάς χαιρετίζει και ευχαριστεί τον κόσμο που την στηρίζει και ξεχωρίζει μια περίπτωση νέου - ξεχωριστού -  φιλάθλου: 

Στη νέα μας έδρα, στο Δίστομο - αναφέρει σε ανάρτηση στα ΜΚΔ-  αποκτήσαμε πολλούς νέους φίλους! Ένας όμως μας «έκλεψε» αμέσως την καρδιά! Ο Λουκάς, ο μικρός καινούριος φίλος μας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας με την όμορφη οικογένειά του! 

Στο ημίχρονο ο συνονόματός του Λουκάς Μαυροκεφαλίδης,  μαζί με τον Γεν. Γραμματέα της ομάδας Γιώργο Κόλλια, έδωσαν στον μικρό Λουκά μία εμφάνιση του Εθνικού με το Νο 12, υπογεγραμμένη από τον παίκτη της ομάδας μας! 

Κι επειδή…μας αποκάλυψε την αγάπη του για την ΑΕΚ πήρε και μερικά δωράκια της ομάδας που υποστηρίζει!

 Ο Λουκάκος χάρηκε πολύ! Η δικιά μας η χαρά όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς κάναμε ένα παιδί να χαμογελάσει κι αυτό είναι σπουδαιότερο από οτιδήποτε άλλο! Ο αθλητισμός είναι ζωή και η ζωή είναι στιγμές… Εμείς αυτές κρατάμε, τις όμορφες στιγμές, που μας γεμίζουν με μοναδικά συναισθήματα! Και με τον Λουκάκο έχουμε να ζήσουμε ακόμη πολλές…! 

  Η νέα έδρα του Εθνικού Λιβαδειάς στην Μαρτυρική και Ιστορική κωμόπολη του Διστομου είναι πλήρως σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο που αναγκάστηκε από τον τοπικό Δήμο και την Ομάδα της Βοιωτίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: