Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Δράση ευαισθητοποίησης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Λεβαδέων με θέμα τις «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού» από την Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Λιβαδειάς

 Η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Λιβαδειάς σε συνέχεια των στοχευμένων και οργανωμένων δράσεων που υλοποιεί στην τοπική κοινωνία με σκοπό την προαγωγή και αγωγή της υγείας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Λεβαδέων με θέμα  τις «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού».

 Η Νοσηλεύτρια κα. Ματάλα Δήμητρα και η Επισκέπτρια Υγείας κα. Γκάτσου Σωτηρία επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ  και είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τα μέλη του για τα είδη των λοιμώξεων καθώς και για την πρόληψη και θεραπεία τους. Ευχαριστούμε θερμά την κα. Αναστασία Τουγουντζόγλου, προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λεβαδέων για την εξαιρετική συνεργασία.

Οι δράσεις / παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027 Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: