Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Μουλκιώτης: «Βάσιμα και εύλογα τα αιτήματα και οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (ΣΥΠΕΒ)»


 

Ο βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,  Γιώργος Μουλκιώτης προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση – αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών, με την οποία επαναφέρει, για ακόμη μια φορά, τα βάσιμα και εύλογα αιτήματα του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και αιτείται άμεσων απαντήσεων.

 

Ο Γιώργος Μουλκιώτης είχε προχωρήσει και σε αντίστοιχη αναφορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην οποία δεν έλαβε σχετική απάντηση από την αρμόδια Υπουργό.

 

Ο βουλευτής  Βοιωτίας, δεδομένου ότι έλαβε αναλυτικό υπόμνημα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, παρέθεσε στην αναφορά του τα κύρια αιτήματα του Συλλόγου, όπως η σοβαρή υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, οι πενιχροί μισθοί, οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, η ακρίβεια και η αδήριτη ανάγκη για άμεση προκήρυξη όλων των θέσεων ευθύνης. Κλείνοντας, επεσήμανε πως η μη διευθέτηση των ανωτέρω αιτημάτων, θα καταστήσει αδύνατη την υποτυπώδη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε Βοιωτίας, με άμεση συνέπεια την ταλαιπωρία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: