Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με εκπροσώπους του Συλλόγου Ελικωνίων

 


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε χθες Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 με εκπροσώπους του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με συλλόγους και φορείς του Δήμου.

Ευχήθηκαν στον Δήμαρχο μια καλή και δημιουργική θητεία, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, του έθεσαν υπόψη του κάποια από τα επείγοντα ζητήματα που αφορούν στον οικισμό του Ελικώνα, όπως η ανάγκη επισκευής των δύο κεντρικών δρόμων του οικισμού, την ανάγκη παρεμβάσεων στο Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς Ελικώνα για τη βελτίωση του αύλειου χώρου και για την κατασκευή νέων προθηκών, την επισκευή της καλωδίωσης φωτισμού της ανάπλασης και στεγανοποίησης φρεατίων, καθώς και για την ανάγκη λήψης μέτρων πυροπροστασίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου για τις ευχές τους και τους συνεχάρη για την προσπάθεια που καταβάλλουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του ορεινού παραδοσιακού οικισμού και για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.  Δεσμεύτηκε ότι άμεσα ο Δήμος Λεβαδέων θα ανταποκριθεί στα αιτήματά του Συλλόγου ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του χωριού και να προστατεύσουμε το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον που καθιστά τον οικισμό πόλο προσέλκυσης τόσο των κατοίκων του Δήμου Λεβαδέων όσο και άλλων επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: