Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας ο κ. Φάνης Σπανός - Μέλος του νέου 25μελους ΔΣ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς

 

 

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Απόστολος Τζιτζικώστας (κέντρο) πλαισιώνεται από τον Ταμία κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τον Α` Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Χαρδαλιά (αριστερά), τον Β` Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Χατζημάρκο κα τον Γενικό Γραμματέα κ. Φάνη Σπανό. 


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς.  Το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, και συγκροτήθηκε σε σώμα. Κατόπιν ψηφοφορίας, το νέο Προεδρείο της ΕΝ.ΠΕ. έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Απόστολος Τζιτζικώστας

Α΄Αντιπρόεδρος: Νίκος Χαρδαλιάς

Β΄Αντιπρόεδρος: Γιώργος Χατζημάρκος

Γενικός Γραμματέας: Φάνης Σπανός

Ταμίας: Χρήστος Μιχαλάκης 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είναι ο νέος
Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα μας Πρόεδρο Απόστολο Τζιτζικώστα, στο προεδρείο και σε όλα τα μέλη του νέου μας Δ.Σ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω Γενικός Γραμματέας της Ένωσης.  

»Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε άοκνα και συνεργατικά για την εδραίωση και ενίσχυση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε ισχυρές Περιφέρειες, κοντά στον πολίτη. Αξιώνουμε τις αρμοδιότητες, τους πόρους, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις, που θα επιτρέψουν στις Περιφέρειες της χώρας να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συμπολιτών μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: