Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας: Επαφές με Δημάρχους για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων Covid-19

 


Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας , σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που ανέλαβε σχετικά με τους εργαζόμενους που προσελήφθησαν στους Δήμους για την αντιμετώπιση της πανδημίας ( συμβασιούχοι covid όπως έχει επικρατήσει να λέγονται ) και με ορίζοντα την επιδίωξη να μετατραπούν οι συμβάσεις τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες , πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις για το θέμα τόσο με το Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας κ. Σταθά ( την Τρίτη 22-3-2022 ) , όσο και με τη Δήμαρχο Ορχομενού κ. Καραλη ( σήμερα , 23-3-2022 ).

Οι συναντήσεις έγιναν σε εξαιρετικά θετικό κλίμα , καθώς και οι δύο Δήμαρχοι αναγνώρισαν ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι για την λειτουργία των Δήμων , καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι θα φέρουν το θέμα στα προσεχή δημοτικά συμβούλια των Δήμου τους με πρόταση να υιοθετηθεί το ψήφισμα υπέρ των εργαζομένων που έχει προτείνει ο Σύλλογος μας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας , σταθερός στις θέσεις και τις απόψεις του ,  θα δώσει το παρόν σε αυτές τις συνεδριάσεις για να στηρίξει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων , ευελπιστώντας σε ομόφωνες αποφάσεις. 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                      ΤΣΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: