Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Β΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβών σήμερα ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς

 


Σε συνέχεια της σημερινής επίσκεψης του στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε και την Θήβα, όπου και παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Β΄ ΕΣΣΟ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος Ιωάννης Σταματάκης και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ Ταξίαρχος Ιωάννης Κορρές.
Η κατάταξη των Ελλήνων πολιτών στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνο συνταγματική επιταγή, αλλά και διαχρονικό κοινωνικό καθήκον, ξεχωριστή τιμή. Είναι η μεγαλύτερη προσφορά για την Πατρίδα και τους απανταχού Έλληνες.
Οι νέοι οπλίτες, ορκιζόμενοι στα ιερά και στα όσια των προγόνων μας, σε όλους εκείνους που θυσιάσθηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, καλούνται να υπηρετήσουν την ύψιστη αποστολή και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Το ανθρώπινο δυναμικό άλλωστε αποτελεί το πολυτιμότερο «οπλικό µας σύστημα».
"Η Πολιτεία στέκεται δίπλα στους νέους οπλίτες, καθώς αυτοί βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και αποτελούν την προτεραιότητά της.
Από σήμερα, οι νέοι οπλίτες ανήκουν στην ένδοξη οικογένεια του Στρατού Ξηράς. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, καλή και δημιουργική θητεία!" αναφέρει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στα social media ο κ. Χαρδαλιάς.






🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δεν υπάρχουν σχόλια: