Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Δωρεά ειδικών πυροσβεστικών στολών από την ΑΝΟΞΑΛ προς τον Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Προστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας

Η ΑΝΟΞΑΛ, θυγατρική της ELVALHALCOR, προσέφερε εικοσιπέντε (25) ειδικές πυροσβεστικές στολές στον Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Προστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας, με σκοπό την υποστήριξη του πολύτιμου έργου των εθελοντών πυροσβεστών στην τοπική περιοχή.


 Οι πυροσβεστικές στολές παραδόθηκαν στον πρόεδρο του εθελοντικού Συλλόγου από εκπροσώπους της ΑΝΟΞΑΛ, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Δάσους στο Προκόπι Ευβοίας με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Καντζούρα καθώς και του επιτελείου του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. 

Ο πρόεδρος του  Συλλόγου, κ. Δημήτρης Βετσινούρης παραλαμβάνοντας τις πυροσβεστικές στολές ευχαρίστησε την Εταιρία, τονίζοντας: «Η ΑΝΟΞΑΛ με αυτή της τη σημαντική προσφορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και βοηθά ουσιαστικά τον Σύλλογό μας , ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.  Οι 25 πυροσβεστικές στολές θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες οι οποίες δεν είχε καταστεί δυνατόν να ανανεωθούν από τη ίδρυση του Συλλόγου μας το 2009.»

 Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, κ. Κατζούρας ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΟΞΑΛ, δηλώνοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η πρωτοβουλία της Εταιρίας να εξοπλίσει με ειδικές στολές τους εθελοντές διασώστες του Δήμου που απέδειξαν την αφοσίωση και το θάρρος τους κατά τις δύσκολες ώρες  με τις μεγάλες πυρκαγιές στο Ν. Ευβοίας το καλοκαίρι του 2021.

 Εκ μέρους της ΑΝΟΞΑΛ εκφράστηκε η ικανοποίηση της Εταιρίας να στηρίζει έμπρακτα το αξιόλογο έργο του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Προστασίας & Διάσωσης Προκοπίου προς την τοπική κοινωνία. Με υπευθυνότητα και αίσθημα προσφοράς, η ΑΝΟΞΑΛ θα συνεχίσει να στηρίζει και να  συνεισφέρει στις ανάγκες του Συλλόγου, στο μέτρο των δυνατοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: