Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Βοιωτίας - Πρόεδρος ο Ταγματάρχης της Αεροπορίας Στρατού Παντελής Φραγκούλης

 


   Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και των τριών όπλων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας  διεξήχθησαν με αυστηρά υγειονομικά μέτρα στις 27 Φεβρουαρίου 2022 και στις 4 Μαρτίου 2022 συνήλθε σε Σώμα το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από τους: 

1.   Έφεδρος Ταγματάρχης Φραγκούλης Παντελεήμων, Πρόεδρος

2.   Έφεδρος Υπολοχαγός Βλάχος Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος

3.   Έφεδρος Υπολοχαγός Ρουσσέτης Βασίλειος, Γεν. Γραμματέας

4.   Έφεδρος Υπολοχαγός Δημόκας Κωνσταντίνος, Ταμίας

5.   Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Σκιαδάς Χρήστος, Έφορος

6.   Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Γιατζιτζόγλου Μιχαήλ, Μέλος

7.   Έφεδρος Υπολοχαγός Πολυχρονόπουλος Γεώργιος, Μέλος

8.   Έφεδρος Υπολοχαγός Νικολάου Νικόλαος, Μέλος

9.   Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Καρβούνης Νικόλαος, Μέλος

 


   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Ταγματάρχης ε.α. της Αεροπορίας Στρατού Παντελεήμων Φραγκούλης, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τον ρόλο της ανάδειξης των ιστορικών μαχών, που διεξήχθησαν στο Νομό Βοιωτίας και ότι με δική του εισήγηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δόθηκε στους τεταρτοετείς μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων η διπλωματική τους εργασία για την αποφοίτησή τους από την Σχολή να είναι η Ιστορική «Μάχη της Πέτρας».

   Επίσης με εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. αποφασίσθηκε να οργανωθεί ημερίδα  εντός του 2022 από τον ΣΕΑΝ Βοιωτίας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού και την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που θα αφορά την ιστορική «Μάχη της Πέτρας», καθώς προβλέπονται και τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου μεγαλοπρεπούς Ηρώου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: