Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πρόσκληση συμμετοχής στις επετειακές εκδηλώσεις για την «Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων» - «Επιστρέφουν» αναπαράσταση και παρέλαση

 


Εν όψει των εορτασμών για τη διακοσιοστή πρώτη επέτειο από την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων, ο Δήμος Δελφών προγραμματίζει και θα πραγματοποιήσει σειρά δράσεων θέλοντας να αποδώσει τη δέουσα τιμή, τηρώντας ταυτόχρονα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διασπορά του ιού covid- 19.

Στο φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και πάλι το μοναδικό διαδραστικό δρώμενο της Αναπαράστασης της Απελευθέρωσης του Κάστρου της Άμφισσας, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου και η λαμπρή παρέλαση της Κυριακής 10 Απριλίου η οποία και θα ολοκληρώσει τον εορτασμό.

Προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεων, ο Δήμος Δελφών πραγματοποίησε ήδη συνάντηση εργασίας με συλλόγους και φορείς, κατά την οποία αναλύθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα σχετικά θέματα.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων, εκτός των άλλων, είναι άμεσα συνδεδεμένη και με την παρουσία των περισσότερων δυνατών συμμετεχόντων, γι’ αυτό και ο Δήμος Δελφών απευθύνει κάλεσμα σε όποια-ον επιθυμεί να δώσει ενεργά το παρών, είτε συμμετέχοντας στην αναπαράσταση ή/και στην παρέλαση, είτε συνδράμοντας ως εθελοντής σε αυτές, να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δημάρχου (υπεύθυνη κ. Χρύσα Κωνσταντίνου τηλ. 2265350026).

Δεν υπάρχουν σχόλια: