Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Εκστρατεία για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία - Το Σάββατο από τις 10:00 πμ έως 2:00 μμ, στις κεντρικές πλατείες της Λιβαδειάς και της Θήβας

 


Το Σάββατο 19-03-2022 από τις 10:00πμ έως 2:00μμ, στις κεντρικές πλατείες της Λιβαδειάς και της Θήβας, θα συγκεντρωθούν αναγκαία είδη για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η ΠΕ Βοιωτίας αλληλεπιδρά με το αλληλέγγυο πρόσωπό της. Η εκστρατεία συνεχίζεται για μια ακόμα εβδομάδα από την Δευτέρα 21 Μαρτίου έως και το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 κατά τις ίδιες ώρες και με σημείο συγκέντρωσης ειδών το διοικητήριο της Π.Ε. Βοιωτίας στην Λιβαδειά και Θήβα.



Η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δήλωσε: « Παρά τις δύσκολες οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες που διανύουμε, είμαι βέβαιη ότι οι Βοιωτοί θα δείξουν το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και θα συμβάλλουν από το υστέρημά τους στην αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα βόρεια σύνορά μας. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες να συνδράμουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και ήδη γενικής χρήσης, το λαό της Ουκρανίας. Ας κάνουμε αυτήν τη δράση, φάρο ειρήνης και αγάπης».



Δεν υπάρχουν σχόλια: