Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Υποσχέθηκε μια «μεγάλη είδηση» για την επέτειο των 70 χρόνων


Της Έφης Ντίνη 

Ύστερα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα «σιωπής», με την πανδημία να έχει στερήσει στο σύνολο της κοινωνίας μας αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας την αμεσότητα  και τον απευθείας διάλογο, το πρόσφατο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, που φιλοξενήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας, αποτέλεσε «το γεγονός», παρ` όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μια συνάντηση που έφερε και πάλι τη Βοιωτία στο κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς την προεδρεία του ανέλαβε ο «Πρόεδρος των Προέδρων», ο έμπειρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.

Προσωπικότητα του επιχειρείν, μετράται ως ο μακροβιότερος επιμελητηριακός σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως εκείνο που πάντοτε θα τον χαρακτηρίζει είναι η «δύναμή» του να ανεβάζει τον πήχη ολοένα και ψηλότερα.

Γεγονός που έγινε και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, καθώς στη Λιβαδειά βρέθηκαν, ως προσκεκλημένοι του, δύο από τους ισχυρότερους άνδρες στον χώρο του επιχειρηματικού κόσμου μας σήμερα, οι κκ. Γιάννης Μασούτης και Γιάννης Μπράτακος.

Εκείνο που θα κρατήσουμε – μεταξύ άλλων – είναι η «υπόσχεσή» του, ότι η φετινή επέτειος των 70 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας θα συνδυαστεί και με μια ανάλογη, μεγάλη είδηση!

Πρόεδρε, καλή θητεία στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: