Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Συναντήσεις κατ` ιδίαν: Ο κτηνίατρος κ. Αργύρης Ιωάννου μας ανοίγει το ολοκαίνουργο ιατρείο του στη Λιβαδειά

 


Ανήκει στη νέα γενιά των επιστημόνων που θωρακίστηκαν με πτυχία και μεταπτυχιακά, συνέλεξαν εμπειρίες και επέστρεψαν επαγγελματικά στον τόπο τους. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για έναν κτηνίατρο με πολύ αγάπη για τα τετράποδα και όσους τα φροντίζουν, καθώς ο επαγγελματικός χώρος του κ. Αργύρη Ιωάννου στη Λιβαδειά (έναντι κλειστού Γυμναστηρίου) αποπνέει σεβασμό προς τα όλα ζώα που δέχονται τις υπηρεσίες του.

 


Ένας ακόμη επιστήμονας «που γύρισε στον τόπο του», ο Ορχομένιος κτηνίατρος κ. Αργύρης Ιωάννου, μας υποδέχεται στο νέο του χώρο, ένα υπερσύχρονο κτηνιατρείο στην πόλη της Λιβαδειάς. Ένας χώρος, δηλαδή, με όλα εκείνα που θα σας κάνουν να νοιώσετε πως το … τετράποδό σας «βρίσκεται σε καλά χέρια».

 







«Ήθελα να κάνω ένα ιατρείο που να τα παρέχει όλα, σύγχρονο και λειτουργικό, να μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα ζώα που δέχονται την φροντίδα μου», θα μας πει, καθώς μας ξεναγεί, περνώντας μας από όλους του χώρους: Χειρουργείο, ακτινολογικό εργαστήριο, κ.α. αλλά και από τον χώρο υποδοχής, όπου κανείς μπορεί να προμηθευτεί ζωοτροφές, φάρμακα για ζώα, προϊόντα περιποίησης κ.α.

Ακόμη προσφέρει υπηρεσίες - λόγω της εξειδίκευσής του - σε κτηνοτροφικές μονάδες κ.α. 

 



Μ` άλλα λόγια, το κτηνιατρείο του … τα έχει όλα!

 

Αγαπητέ Αργύρη σου ευχόμαστε καλές δουλειές με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: