Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΣΑΣΜΟΣ ... έρχεται στον Alpha με τη συμμετοχή δύο Βοιωτών ηθοποιών, του Στάθη Μαντζώρου και του Νίκου Γεωργίου

Ο Στάθης Μαντζώρος μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας και ο Νίκος Γεωργίου στον Ορχομενό. Δύο Βοιωτοί ηθοποιοί που έχουν καταφέρει, σ` ένα δύσκολο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό επάγγελμα, να χαράξουν τους δικούς τους δρόμους, με σεβασμό στις επιλογές τους, στις συνεργασίες τους, στα επαγγελματικά τους βήματα γενικότερα. Φέτος, τη νέα τηλεοπτική σεζόν δηλαδή, οι δρόμοι τους ενώνονται σε μια τηλεοπτική παραγωγή που φέρει τον τίτλο «Σασμός» και θα προβληθεί από τον Alpha, όπως μας αποκαλύπτουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

 Ήδη  το  trailer της νέας ερωτικής δραματικής σειράς σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου, μας προϊδεάζει για μια  σειρά που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένη με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένη με αργή κίνηση (slow motion),  διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε ένα μόνο καρέ που καλύπτει από παρελθόν έως το σήμερα.

 

Σαν σε ένα «δείπνο μυστικό» οι ήρωες τσουγκρίζουν τα ποτήρια, πίνουν κρασί, κοιτάζονται στα μάτια, αγκαλιάζονται, αλλά δεν αποκαλύπτουν τις κρυφές τους  σκέψεις. Η επιβλητική μορφή μιας γυναίκας, κυριαρχεί, στο κέντρο της «μάζωξης». Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι ένα μαχαίρι περιμένει, σιωπηλά, το χέρι που θα το σηκώσει…. Ο γρίφος δεν θα αργήσει να λυθεί. Οι προβλέψεις δεν θα αργήσουν να βρουν το δρόμο τους…. Ένα κρητικό μοιρολόϊ, ο ήχος μιας λύρας κι ύστερα….

 Ένα καρέ πυκνής ζωής δύο δεκαετιών και πλέον. Μέσα σε αυτό το καρέ  οι ζωές των ηρώων της σειράς συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία, αγάπη. Με γάμους και κηδείες. Με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από ραγισμένες κορνίζες. Ανάμικτα τα συναισθήματα μπερδεύονται περισσότερο, γίνονται ένα κουβάρι, όταν  δύο οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες, σε σύγκρουση.   Μία διελκυστίνδα που μοιάζει δίχως τέλος.

 Credits: Concept: JOB Athens/ Alpha

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μπέκος, Κανάλι: Alpha TV

 Καλή επιτυχία Στάθη, καλή επιτυχία Νίκο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: