Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδεών με Δικαστικούς Λειτουργούς


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Λιβαδειάς με την Πρόεδρο Πρωτοδικών Λιβαδειάς κ. Ιωάννα Κατσουλίδου, τον Εισαγγελέα Λιβαδειάς κ. Παναγιώτη Παναγάκη, την Αντιεισαγγελέα Λιβαδειάς κ. Μαρία Τσιριγώτη και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Βασίλειο Δαλαμάγκα στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης για μια πρώτη γνωριμία του Δημάρχου με τους δικαστικούς λειτουργούς.
Οι δικαστικοί λειτουργοί ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Λεβαδέων καλή δύναμη  στα νέα του καθήκοντα και μια επιτυχή θητεία, ο ίδιος αντευχήθηκε στην Πρόεδρο Πρωτοδικών καλή θητεία στη Λιβαδειά, καθώς ανέλαβε προσφάτως τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος Πρωτοδικών Λιβαδειάς και σημείωσε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους.
Τέλος, ο Δήμαρχος είχε μια κατ’ ιδία συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Βασίλειο Δαλαμάγκα, ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν στις κτηριακές ελλείψεις του δικαστικού μεγάρου, καθώς και για θέματα που απασχολούν τον δικηγορικό κλάδο. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Δαλαμάγκα για τη συνάντησή τους και ζήτησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς να σταθεί αρωγός στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: