Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Την απόλυτη στήριξη στην επιλογή του κ. Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επανέλαβε από τη Λιβαδειά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν από τη Λιβαδειά, τις πόλεις και τα χωριά της Βοιωτίας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν γεμίσει ασφυκτικά  απόψε το Ρόδον Palace, στον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κορύφωση της σύντομης περιοδείας του στο Νομό μας. Τον κ. Μητσοτάκη προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός και καλωσόρισε ο Βουλευτής του Νομού κ. Ανδράς Κουτσούμπας.

Ακολούθως, το λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το Συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» κ. Φάνης Σπανός, ο αυτοδιοικητικός  δηλαδή που παίρνει τη σκυτάλη από τον συνεπή και επιτυχημένο Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας», όπου και εκείνος - μαζί με πολλούς ακόμη συνεργάτες που συνεχίζουν μαζί του στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 - αποτέλεσαν την επιτυχημένη του ομάδα.


Ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την επιλογή του να είναι εκείνος που ηγείται της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ, μίλησε για τα αποτελέσματα της δουλειάς του με τον κ. Μπακογιάννη στην  Περιφέρεια και αναφέρθηκε στη δυναμική με την οποία προχωρά ο Συνδυασμός του, ο μόνος που εγγυάται – πατώντας σε μια καλή 5ετία -   την  ακόμη πιο θετική πορεία της Περιφέρειάς μας και την ολοκλήρωση του τρέχοντος σχεδιασμού σε υποδομές, τουρισμό, πολιτισμό, αγροδιατροφή, κ.α.

Ο κ. Σπανός, έδωσε τη σκυτάλη τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος επανέλαβε – μεταξύ άλλων – την απόλυτη στήριξή του στην επιλογή του κ. Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί εξίσου "καλή επιτυχία" στον κ. Κώστα Μπακογιάννη, Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων... 




Δεν υπάρχουν σχόλια: