Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

“Πάνω απ’ όλα ο Διόνυσος”: Ο κ. Γιάννης Μάμαλης υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα Διονύσου

Για πρώτη φορά στο στίβο των εκλογών κατεβαίνει ο Γιάννης Μάμαλης ο οποίος έχει τη φιλοδοξία να προσφέρει στην περιοχή του ως τοπικός σύμβουλος. Ο Γιάννης Μάμαλης θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του μπαίνοντας στη διαδικασία συνδυασμού τοπικού συμβουλίου.

Με το σύνθημα “πάνω απ’ όλα ο Διόνυσος” ο Γιάννης Μάμαλης θέλει να προσφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των συμπολιτών του και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται το γραφικό χωριό του Διονύσου. Άλλωστε τα δείγματα γραφής που έχει είναι αναμφισβήτητα με την αναμόρφωση που έχει κάνει ο ίδιος στο Σχολείο του Διονύσου. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Γιάννης Μάμαλης έχει καταφέρει να φέρει μέχρι και υπολογιστές. Και φυσικά θέλει να συνεχίσει πλέον να προσφέρει από τον θεσμό του τοπικού συμβουλίου γνωρίζοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει. “Με ενδιαφέρει το χωριό μου και θέλω να προσφέρω. Και θέλω όλοι να είναι δίπλα μου σε αυτό που θα ξεκινήσουμε. Να αναβαθμίσουμε τον Διόνυσο και να του δώσουμε τη θέση που αξίζει. Και παράλληλα να προσεγγίσουμε τη νεολαία μας και να δώσουμε τα κίνητρα εκείνα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη” θα τονίσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάμαλης που μπαίνει στη διαδικασία να ζητήσει την ψήφο και την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Διόνυσου για να πραγματοποιήσει αυτά που ονειρεύεται.


Το who is who

Ο Γιάννης Μάμαλης γεννήθηκε στις 20/7/1985. Ζει στον Διόνυσο Βοιωτίας και εργάζεται στο Αλουμίνιον της Ελλάδος. Είναι απόφοιτος ψυκτικός από το ΤΕΕ Λιβαδειάς. 
Εδώ και δυο χρόνια είναι πρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου του Διονύσου. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Σαραγά και έχουν δυο παιδιά. Την Ελευθερία, 8 χρόνων και τον Χρήστο 6 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: