Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Αγωνιστικό παρών την 1η Μάη από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς σας προσκαλεί στην Απεργιακή  Συγκέντρωση  την Τετάρτη   1η  ΜΑΗ  2019  και ώρα  10.00΄ π.μ.  στο   Εργατικό  Κέντρο Λιβαδειάς, για να τιμήσουμε μαζί  την  ΕΡΓΑΤΙΚΗ   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Η Εργατική Πρωτομαγιά, οι αξίες, το νόημα και ο συμβολισμός της ως ημέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες και τις θυσίες της Εργατικής Τάξης παραμένουν ζωντανές και επίκαιρες.
 Η 1η του ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
 Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Επαρχίας Λιβαδειάς σε συνεδρίασή του αποφάσισε  την κήρυξη 24ωρης Πανεπαρχιακής Απεργίας για την Τετάρτη 1η Μάη 2019.
Επίσης αποφασίστηκε η Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση να πραγματοποιηθεί στις 10.00΄το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.
Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης  Μάη ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Τιμώντας τους πρωτοπόρους Αγωνιστές του Εργατικού Κινήματος , όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, οφείλουμε να δώσουμε Αγωνιστικό – Απεργιακό παρόν την Τετάρτη 1η Μάη 2019.
ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ 24ωρη  ΑΠΕΡΓΙΑ
     ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη 1 ΜΑΗ 2019 
     ώρα 10.00΄το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 ΖΗΤΩ  Η  ΕΡΓΑΤΙΚΗ   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Το   Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: