Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Με ρουμελιώτικο γλέντι ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Δήμο Λεβαδεών - Τους χορευτές συνόδευσε το νέο αστέρι του δημοτικού τραγουδιού κ. Γιάννης Σωτηρόπουλος





Με παραδοσιακούς χορούς και ρουμελιώτικα ακούσματα, οι Λειβαδείτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, που είχαν στην κυριολεξία κατακλύσει αυτές τις μέρες την περιοχής μας, απόλαυσαν μια ακόμη αυθεντική βραδιά στην κεντρική πλατεία της πόλης, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδεών για το «Πάσχα στη Λιβαδειά» 2019.


Ο κόσμος μαζεύτηκε για να απολαύσει το νέο αστέρι του δημοτικού τραγουδιού, τον Λειβαδείτη  κ. Γιάννη Σωτηρόπουλο, ο οποίος με την ορχήστρα του συνόδευσε τους χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών Λιβαδειάς και του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς.
Είχε προηγηθεί η βράβευση των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό για τη διαμόρφωση της φετινής πασχαλιάτικης κάρτας του Δήμου Λεβαδεών αλλά και ο καλύτερος λάκκος της πόλης,  όπως έχει θεσπιστεί από τη Δημοτική Αρχή της κας Γιώτας Πούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά δημόσια πρόσωπα της περιοχής.





























Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί! 
Θερμά συγχαρητήρια στους χορευτές 
και στους εκπροσώπους των συλλόγων τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: