Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση Συνταξιουχικών Σωματείων Λιβαδειάς ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ για την εργατική πρωτομαγιά

Η 1Μάη είναι ημέρα των εργατών, ημέρα πάλης και αγώνων! 
Οι συνταξιούχοι με τις οργανώσεις τους είμαστε στις επάλξεις του αγώνα γιατί γνωρίζουμε ότι οι κατακτήσεις είναι αποτέλεσμα του αγώνα. Τις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, τα δώρα, τη Δημόσια Υγεία και το σύνολο των κατακτήσεων του λαού δεν το έδωσαν τα δικαστήρια, οι αγωγές, οι κυβερνήσεις, κατακτήθηκαν στο καμίνι του αγώνα με σκληρή ταξική πάλη. Ό,τι αυτό το διάστημα καταφέραμε να αποκρούσουμε, να καθυστερήσουμε, αλλά και να κερδίσουμε όπως την επιστροφή για την Υγεία, την εισφορά αλληλεγγύης στις επικουρικές συντάξεις, τη μη εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς, στους παλιούς συνταξιούχους, για τη χηρεία, είναι αποτέλεσμα μιας ασίγαστης αγωνιστικής δράσης των απόμαχων της δουλειάς όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Θα συνεχίσουμε σταθερά σε αυτόν το δρόμο μαζί με τα παιδιά μας, μέχρι ο πλούτος που παράγουμε να υπηρετήσει τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες. 
Ο συνταξιουχικός κόσμος αναθάρρησε μετά τη διατήρηση της προσωπικής διαφοράς στις παλιές συντάξεις. Συνεχίζουμε με αγωνιστική διάθεση για να ανακτήσουμε όσα άρπαξαν με τη βία από εμάς και τα παιδιά μας όλες  οι κυβερνήσεις των μνημονίων.
Την 1 Μάη όλοι οι συνταξιούχοι συμμετέχουν στον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάςστις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
 ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!!!
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: