Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο Θηβαίος ειδικός φοροτεχνικός κ. Βασίλης Σβίγγος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Κατερίνας Μπατζελή

Φίλες και φίλοι Βοιωτοί,

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντί σας, ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια μου και να με εμπιστευθείτε, παρέχοντας μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπώ στην επόμενη περιφερειακή διοίκηση. Θεωρώ ότι η επόμενη μέρα για τον τόπο που αγαπάμε όλοι μας θα πρέπει να σχεδιαστεί από πρόσωπα νέα με ήθος και όρεξη για προσφορά. Το δοκιμασμένο μοντέλο των επαγγελματιών στην τοπική αυτοδιοίκηση απέτυχε. Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε...

Με εκτίμηση 

Σβίγγος Βασίλης 
Λογιστής- Ειδικός Φοροτεχνικός 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σβίγγος Βασίλειος γεννήθηκε την 16 Σεπτεμβρίου του έτους 1982 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και κατοικεί στην πόλη της Θήβας και είναι υιός του Σταύρου Σβίγγου και της Δήμητρας Τουμαρά. Η πατρική του οικογένεια ασχολούνταν με αγροτικές καλλιέργειες και εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από το Μελί Ερυθραίας της Μικράς Ασίας και της μητέρας του από την Χαιρώνεια Λιβαδείας. Είναι παντρεμένος από το έτος 2007 με την Ζερβάκη Καλλιόπη και έχουν μία κόρη δέκα ετών, την Σταυρούλα.
Υπηρέτησε στον στρατό ξηράς ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Σπούδασε Λογιστική στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Ηράκλειο Κρήτης κι έκτοτε δραστηριοποιείται με τα οικονομικά και τα λογιστικά σε διάφορες επιχειρήσεις . Από τον Μάιο του 2015 διατηρεί δικό του Λογιστικό- Φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Θήβας.
Διετέλεσε μέλος στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων τα έτη 2007-2010. Έχει συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και από το 2014 έως και σήμερα είναι εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: