Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση, πλούσια σε ανθρώπους , ιδέες, πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα, συνδέθηκε η «επίσημη πρώτη» εμφάνιση του Υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδεών κ. Δημήτρη Καραμάνη



 Μ` ένα λόγο δομημένο, σταθερό  και μελετημένο για το μέλλον του Δήμου Δεβαδέων, μ` ένα λόγο πλούσιο σε ιδέες, σε προτάσεις, με έμφαση σε σημεία της πόλης και του Δήμου, που όταν…  «γυρίζει σελίδα» εκείνος και ο Συνδυασμός του θα δώσουν προτεραιότητα και παράλληλα  μ` ένα λόγο που φαίνεται ότι βγαίνει από τα σπλάχνα ενός ανθρώπου που ζει και αγωνιά για την πορεία και την εξέλιξη αυτής της περιοχής - τολμώντας μάλιστα να μιλήσει δημόσια και γι` εκείνα που πρέπει να «ξαναγραφούν» από την αρχή, να «ξαναδιδαχθούμε» ως Δημότες σε σχέση με σεβασμό μας απέναντι στον συνάνθρωπο και  στον επισκέπτη της- ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Δημήτρης Καραμάνης "κέρδισε τις εντυπώσεις" χθες βράδυ σ` ένα κατάμεσο ακροατήριο, παρουσιάζοντας και τα μέλη του Συνδυασμού του «Γυρίζουμε Σελίδα» . Η  Λιβαδειά ήταν εκεί για να τον ακούσει! 






 Το πώς… «θα γυρίζει σελίδα» ο Δήμος Λεβαδεών εξήγησε χθες βράδυ από την έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καραμάνης, σε μια μεγαλειώδη παρουσίαση,  πλαισιωμένος από τους στενούς του συνεργάτες, πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμού του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου 2019. "Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε και τις δικές μου προσδοκίες" ανέφερε,  φανερά συγκινημένος, νοιώθοντας αυτή την αύρα του κόσμου που είχε έρθει για να τον ενισχύσει με την παρουσία. 

Κοντά σε μια εποχή ισοπέδωσης, έντονου παραπολιτικού παρασκηνίου και ενός εύπεπτου λαϊκισμού, ο Υποψήφιος Δήμαρχος ακούστηκε σ` αυτιά όλων μας, «προετοιμασμένος», έχοντας πάρει «χαρτί και μολύβι», καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τόσο εντός του κέντρου, όσο και για τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λεβαδεών, τις ανάγκες τους, παρουσιάζοντας εν συντομία τις δικές του προτάσεις, τις δικές του ιδέες, τους δικούς του στόχους.  

Παράλληλα, δεν ήταν και λίγα τα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα που έστειλε στο σύνολο της παρουσίασης του, καθώς  στην έναρξη της «επίσημης πρώτης» εμφάνισής του, στο βήμα ανέβηκε αρχικά ο κ. Παναγιώτης Περγαντάς, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το μεγαλύτερο εθνικό θέμα, όπως είναι υπογεννητικότητα. O  κ. Περγαντάς ανέπτυξε, σε τέσσερις πυλώνες, το  θέμα «Δημογραφικό & Τοπική Αυτοδιοίκηση», μια κουβέντα που πρέπει αληθινά να μας απασχολήσει και κυρίως τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες.




Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο κ. Καραμάνης και με την πρόσκληση ν` ανέβει στο βήμα  ο τ. Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Άρης Ρούσσαρης. Ο κ. Ρούσσαρης μίλησε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο, του πρόσφερε απλόχερα τη στήριξή του και θύμισε στην πόλη και στην επαρχία μας πως η έλλειψη ενός πανεπιστημιακού τμήματος στη Λιβαδειά παραμένει μια «ανοικτή πληγή».  
Την παρουσίαση συντόνισε υποδειγματικά η κα Έφη Κίνια, η οποία παρουσίασε έναν έναν και τους υποψήφιος Δημοτικούς Συμβούλους του κ. Δημήτρη Καραμάνη. 


Το ORCHOMENOS PRESS τους εύχεται "καλή επιτυχία" !